Saloane

Portofino events

Saloane de Evenimente

Saloanele Portofino Events Baneasa va intampina in cel mai romantic loc – Natura, intotdeauna pregatita sa ofere cele mai frumoase amintiri! Alegeti saloanele Portofino pentru cel mai frumos si memorabil eveniment, la marginea padurii, intr-un cadru natural fantastic! Facilitati saloane: sistem de climatizare, parcare, acces la spatiu exterior.

Salon Mirror

Evenimente premium

capacitate 170 locuri

Salon de Evenimente Mirror! Capacitate pana la 170 persoane, acces la gradina amenajata superb in stil romantic! Alb, romantic, elegant, situat langa padure! Este Salonul nuntii tale? Viziteaza-ne sa afli!

Salon BAvaria

Evenimente Premium

capacitate 70 locuri

Salon de Evenimente Bavaria! Intim, romantic, capacitate 60 – 70 persoane, acces la foisor situat langa padure!

In cele 2 saloane si la piscina Portofino Events Baneasa, va asiguram spatiu generos pentru acomodarea invitatilor si a echipamentelor necesare pentru organizarea unui Eveniment Premium.
Inca de la prima vizionare, veti avea alaturi o echipa de profesionisti care se va ocupa de toate detaliile evenimentului, de la decorarea locatiei, pregatirea meniului, pana la servirea ireprosabila! Organizarea unui eveniment la piscina poate fi o alegere unica si interesanta, iar echipa noastra va lua toate masurile necesare pentru organizarea unui eveniment perfect! Saloanele de evenimente Portofino Events Baneasa sunt amenajate pentru organizare evenimente private si corporate: nunti, botezuri, petreceri de absolvire, conferinte, expozitii si alte tipuri de evenimente sociale sau corporate. Spatiile sunt concepute pentru a oferi un mediu elegant și confortabil pentru invitati si sunt dotate cu toate facilitatile necesare pentru organizarea oricarui tip de eveniment!

Saloanele de evenimente ofera o varietate de optiuni de amenajare si de servicii personalizate pentru evenimentele pe care le gazduiesc. Saloanele de evenimente variaza in dimensiune si capacitate, de la spatii mai mici, potrivite pentru evenimente intime, pana la spatii mari, potrivite pentru evenimente majore. Este important sa alegeti un salon de evenimente care corespunde nevoilor si dorintelor dumneavoastra si care ofera servicii de inalta calitate la un pret rezonabil.

Meniuri de Evenimente